Too good to go Tips om succesvol te gebruiken

In deze  blog vertelde ik al het een en ander over too good to go.

In deze blog deel ik wat tips om er zo praktisch mogelijk gebruik van te maken. Want!  De app blinkt niet uit in gebruiksvriendelijkheid wat mij betreft een het duurde even voordat ik doorhad hoe ik goed kon filteren en er zo succesvol mogelijk gebruik van kon maken.

Bij deze een kleine spoedcursus Magic boxen scoren!

too good to go tips

Dit is namelijk het openingsscherm van too good to go. Je zou zeggen dat dit het belangrijkste scherm is waarop je alles kunt zien. Fout. Het geeft een goed overzicht, maar je hebt er niet veel aan. Helemaal de categorie ‘Net Gemist’ is een tikkeltje sadistisch van too good to go. Maar ach, aan de andere kant ook wel weer vermakelijk. Wel kun je bovenaan de locatie invullen waar je zoekt en dat is dan wel weer handig.

Nouja hartstikke leuk, spreekt voor zich. Door in en uit te zoomen kan je specifieker maken waar je wil zoeken. Ik vermoed dat de meeste mensen dit wel doorhadden.

too good to go tips

Waar we moeten wezen is bij de knop lijst. Alleen hier (en waarom alleen hier is mij een raadsel, maar goed) kun je namelijk filter invoeren EN favorieten aankruisen.

Kijk eens hoe handig. Ineens zijn alle locaties waar niet eens eten is weg te filteren en kun je de tijd waarop je het op kunt halen invoeren.

MAAR om een echte succesvolle foodwarrior te worden moeten we het 1 en ander in de gaten gaan houden. Hoe doe je dat makkelijk?

  1. Je gebruikt de filters (in het schermpje lijst) om je favoriete winkels te zoeken waar je graag een pakketje wil halen
  2. Je voegt deze toe aan favorieten. Echt een onmisbare functie.
  3. Onderaan kun je nu kiezen voor een lijst met al je favorieten. Handig, want als je het 1 en ander toevoegt kun je makkelijk en snel zien of er een Magic box beschikbaar is bij jouw favoriete winkels. Je hoeft alleen maar regelmatig te checken.
  4. Het belangrijkste is om in de gaten houden toelaat de boxen ongeveer uitverkocht zijn. Dit is vaak rond hetzelfde tijdstip en zegt simpelweg dat jij iets voor dit tijdstip je box moet kopen. Op een gegeven moment ga je er wel een ritme in merken. Zo kwam ik er achter dat mijn vast buurtsuper ze iedere dag om 20.00 open zet en er dan altijd boxen vrij zijn.

Goed, Het is allemaal geen Rocketscience. Maar mijn uitleg werd iets te lang om nog aan mijn vorige post over too good to go toe te voegen. Dus vandaar een aparte post om je trashunting naar een hoger level te tillen.

 

Liefs, Buns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *